AUTOBEDEKER®

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chevrolet Aveo sa predstaví na autosalóne vo Frankfurte

Chevrolet sa chystá na IAA predstaviť nové päťdverové Aveo. V tlačovej správe uvádza, že ide o celkom prepracovaný model s novým exteriérom aj interiérom. Súčasné prevedenie modelu Aveo je viac-menej premenovaný Daewoo Kalos
Designéri pri návrhu prednej časti vyhádzali z minuloročného konceptu WTCC Ultra Concept Car, ktorý bol hviezdou parížskeho autosalónu a naznačil tu smer, ktorým sa majú do budúcnosti uberať vozidlá so značkou Chevrolet. Chevrolet Aveo sa síce tvári ako nový model, ale pri pohľade z boku je jasné, že ide o evolúciu súčasného modelu, ktorý dostal nový predok s rozmernou maskou chladiča, reflektory s čírymi sklami a na zadnej časti je nový nárazník a guľaté svetlomety. Nový je tiež interiér a výrobca o ňom prehlasuje, že je pozoruhodný a prvotriedne spracovaný. V ponuke majú byť dva nové zážihové motory. Prvý s objemom 1,2 litra s výkonom 62 kW (84 k), druhý s objemom 1,4 litra poskytujúci výkon 72 kW (98 k) a dostupný tiež s automatickou prevodovkou. Predaj sa má rozbehnúť v marci budúceho roka.

Titulný obrázok

zdroj: auto.cz


AB NEWS | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014