AUTOBEDEKER®

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mazda zverejnila cenu novej Mazdy2

Nová Mazda2 je netrpezlivo očakávaný model nielen zo strany samotnej spoločnosti Mazda, ale aj zo strany potenciálnych zákazníkov. Po prvom predstavení nového hráča segmentu B európskym médiám, teraz prichádza Mazda s presnou cenou a špecifikáciou pre Slovensko

Nová Mazda2 bude zatiaľ v ponuke v päťdverovej verzii a bude začínať na cene 359.900 - Sk. Tato cena platí pre vozidlo s benzínovým motorom s objemom 1,3 l, výkonom 75 koní a vo výbave CE. Tá obsahuje okrem iného airbag vodiča a spolujazdca, ABS, EBD a EBA, elektricky ovládané vonkajšie spätné zrkadlá, diaľkovo ovládané centrálne zamykanie alebo automatickú aktiváciu svetlometov. Ďalej bude Mazda2 hneď od začiatku v predaji so silnejšou verziou motora 1,3 l (86 k) alebo s najsilnejším benzínovým motorom s objemom 1,5 l a výkonom 103 koní. Zákazník si bude môcť vybrať zo siedmych možností výbavy. Do konca roka budú známe špecifikácie pre modely s dieselovým motorom a bude ich možné objednať. Nová Mazda2 nahrádza predchádzajúcu generáciu, ktorá bola uvedená na trh v roku 2003. Po prvýkrát sme ju mohli obdivovať ako koncept Sassou na autosalóne vo Frankfurte v roku 2005 a premiéru mala na tohtoročnom ženevskom autosalóne. Auto sa vyrába v Japonsku v továrňach Ujina 1 a 2 a na Slovensku sa začne predávať od začiatku septembra tohto roka. Dieselová verzia bude uvedená na trh na začiatku 2008.

 

 
Titulný obrázok 
zdroj:roadlook.sk

AB NEWS | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014